Crap cu legume

de luminita20_2006 in Crap / Caras, 1 Dec 2009 | 7421 vizualizari

 

va pot zice doar atat ca a iesit o bunatate

 

INGREDIENTE

  • 1 crap
  • 5 rosii
  • 1 morcov
  • 2 ardei capia
  • 1lamaie
  • 4 cepe mari
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cartofi pentru garnitura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu legume:

Se curata pestele si se indulceste cu sare. Se lasa 1 h la frigider . Se taie legumele: ceapa solzi, rosiile pe jumate apoi felii la fel si ardeiul si lamaia iar morcovul rondele. Se pune intr-o tava ulei apoi ceapa, rosiile, morcovul, ardeiul  se aseaza pestele se umple si el cu legume pastate si cateva feliis de lamie. pestele trebuie se fie taiat pana la os felii in care se aseaza feliute de lamaie. se inveleste cu o foloe de staniul si se da la cuptor 20 min dupa care se scoate si se ia folia de aluminiu, si se da iar la cuptor inca 25 min. Se serveste cu garnitura de cartofi facuti la abur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

liana_geicu 1

02.12.2009, 15:55

ce bine arata, si mie imi place foarte mult pestele!

rivka 1

02.12.2009, 20:07

cred ca a fost ffff bun arata minunat.

luminita20_2006 1

02.12.2009, 20:42

da cred ca a fost cel mai bun peste care l-am facut pana acum

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap